Over Optimizers Academy

De Optimizers Academy wil ondernemers en organisaties laagdrempelig te laten kennismaken met hoe je jouw mentale en fysieke gezondheid blijvend kan verbeteren zodat je optimaal kan functioneren en zoveel mogelijk uit je leven en je business kan halen.

We zetten door middel van (online) trainingen en workshops in op bewustwording, om vanuit een gezonde mindset, praktisch te kunnen werken naar blijvende verbetering. Niemand wil namelijk terugvallen in oude, ongezonde patronen.

Bij ons ligt de nadruk dan ook op het vasthouden van dienende gewoontes ten behoeve van high performance. Zowel op individueel als op teamniveau weten wij onze programma’s naadloos vorm te geven naar de behoeftes van de klant.

Onze coaches en trainers leven volgens het principe “talk the talk, walk the walk”. Oftewel We leven volgens onze eigen leefregels en hanteren deze dagelijks om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

Omdat wij nog dagelijks experimenteren met nieuwe uitkomsten op het gebied van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek, leren wij nog dagelijks bij. Deze attitude nemen wij mee in onze programma’s. Je bent nooit uitgeleerd en dus passen wij onze programma’s regelmatig aan, zodat ze geoptimaliseerd blijven.

Optimizers Academy - Gezondheid

Team Optimizers Academy

Optimizers Academy Boris

Boris Cornelissen

GEZONDHEIDSFREAK
Boris coachte al veel mensen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Hij begon als businesscoach en leerde al snel dat voor een goeie performance een goede gezondheid essentieel is.

Boris is een gezondheidsfreak. Zo iemand die continu op zoek is naar nieuwe onderzoeken die de laatste cijfers geven op het gebied van gezonde gewoontes. Daarbij stelt hij zichzelf continu de vraag: “Wat heb ik nodig om optimaal te kunnen functioneren?”

Daarbij vindt hij het leuk om te experimenteren met deze gewoontes om te zien wat het voor zijn gezondheid kan betekenen. Zijn eigen onderzoek naar gezonde gewoontes heeft geleid tot een grote pot aan kennis, die hij deelt in onze programma’s.

HOLLEN MET DAT KADAVER
Als je Boris niet in zijn boekenkast kan vinden, dan is de kans groot dat hij voor zonsopkomst door de natuur aan het hollen is. Trailrunning, en andere vormen van duursport, is de optimale uitlaatklep voor hem. Momenteel is hij in training voor de marathon van Rotterdam.

LEEF- EN DENKSTIJLCOACH
Boris is onze expert op het gebied van leef- en denkstijl. Hij begeleidt ondernemers en organisaties bij het afrekenen met ongezonde leefgewoontes en denkgewoontes door ze bewust te maken van de patronen die ze dagelijks onbewust herhalen, zodat ze deze kunnen verbeteren.

Hiervoor zet hij zijn expertise als Leefstijlcoach, Sportvasten-coach en Habit-coach in. Ook begeleidt hij mensen met Lifestyle Running, een hardloopprogramma waarbij groepen mensen van hardlopen hun leefstijl maken. Genoeg avontuur dus!

“We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.”

– Aristotle

Optimizers Academy Roland

Roland Griek

BLACKBELT
Roland is blackbelt coach en ondernemer in hart en nieren. Hij heeft diverse ondernemingen opgericht en gecoacht en weet steeds een weg te vinden om op te schalen. Roland gaat voor het resultaat, is marge gedreven en weet mensen op zijn unieke manier 1-op-1 of in teams te coachen en te raken.

KERNWAARDEN VANUIT DE VECHTSPORT
Met zijn jarenlange ervaring in de gevechtskunst, middels de kernwaarden respect en discipline, sluit Roland naadloos aan bij de ontwikkeling van een persoon en / of team. Hij weet als geen ander om op gepassioneerde wijze vanuit jouw talenten en drijfveren jouw optimaal potentieel te ontwikkelen.

EXPERT
De expertises van Roland liggen met name op het gebied rond focus en discipline. Hij legt binnen no time de vinger op de zere plek en stopt niet voordat de doelen zijn bereikt.

Anyone can do my job, but nobody can be me!
– Harvey Specter

Blijvend in jezelf investeren?

Kappen met je smoesjes!

Niets meer missen?Meld je nu aan voor onze veelgelezen, structurele portie 'Weekend Wijsheid'.